Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ти нали търсеше автомат?
    За мен лично ръчката е екстра.
    Може и да е в добро състояние и ако смъкне докъм 5, мисля че си струва.

Моторът най-не ми се нрави.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Много важно като няма екстри
      Лорде, ама тя като москвич алеко е опоскана

---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 19:15 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Ти нали търсеше автомат?
      За мен лично ръчката е екстра.
      Може и да е в добро състояние и ако смъкне докъм 5, мисля че си струва.

Моторът най-не ми се нрави.
      Много се учудих, че почти 2005 година колата е със стария мотор 150 коня, при положение че тая година са 175, даже и от по-рано, а след 2006 са даже 185...Чудна работа. Вярно търся автомат, ама избор няма, та накрая може да стане каквото има
      Last edited by andro88; d.m.y г., 08:49.
      Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Карал съм фейсната с новия мотор, вървенето не е нищо особено. Карал съм 2-3 със стария мотор чипнат и вървят повече.
        sigpic
        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Ама още вървят москвичите, вчера един напираше да ме изпреварва.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Няма такова нещо - "тая година са 175 коня". Има 2.4 JTD 150 коня, на която 6-та скорост е надясно и назад, има 2.4 JTDm 175hp, на която 6-та скорост е наляво и напред, и мисля че кутията е опелска, поне така са ми казвали. И в повечето случай JTD са опоскани. Кво като няма кожа и мобифон.
            И не всички фейсове са Distinctive.
            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Карал съм фейсната с новия мотор, вървенето не е нищо особено. Карал съм 2-3 със стария мотор чипнат и вървят повече.
              Факт е, че не съм карал 20-клапановия, но не мога да повярвам, че не могат да се усетят 50 коня повече в сравнение с 136 или 140 коньовите. Просто няма как и нютон метрите са почти 400 при новия матор и прочие, и прочие.
              Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

Comment

• Аз пък съм сравнявал 2.4JTD 130 и то във Фиат Мареа, а не в кораб със 2.4 JTDm и разликата е ОГРОМНА. При 150км/ч жетеде-то почти е към края на силите си, то си му дават макс. скорост 190, а мултиджета раздава яки шамари на немски кошници, дори и на 6-та. Спрямо свин спарка 8в. жтд-то ми идва слабо и не ща да чуя за нея с тракащата верига на маслената помпа и т.н., а мултиджета ако подкарам, не ми се слиза от него. Съвсем друг звук на двигателя, съвсем друг вървеж и усещане. Иначе ако 150 коньовата има някакъв зверски ремап на 200 коня е нормално да върви повече. Но нека не забравяме, че и 175-цата се мапва.
                https://www.youtube.com/watch?v=4CusGZ1SrCk
                1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Има и такива филми, обикновено като качиш такива коли на дино си проличава дали изобщо са близко до обявените коне. И как разбра, че няма никакви екстри? Пък и да няма, базова Алфа 166 надали е точно като москвич алеко. Стига да е запазена, няма значение.
                  Last edited by Doomguy; d.m.y г., 22:15.

Comment

• Подкарай базов свин спарк 99-то лето, после скочи на някой фейс дистинктив и ще установш, че разликата е като от Фиат до Мазерати. Москвич Алеко обаче наистина е пресилено, това се отнася за Ваг групата с техните ръчни стъкла, централно заключване само ако си платиш 500 евро като си поръчваш кошницата нова и т.н. За 5 инчов цветен дисплей СЕРИЙНО въобще дума да не става. Сигурно 10 години по-късно, че и повече го въвеждат.

Comment

• Мапната 10 клапанова 166-ца отива минимум на конете на 20 клапанова, та това, че горепосочената 166 е 150 коня не е кусур. Да не забравяме, че колкото е по-нов един мотор толкова по-уморен е от екологии.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Абе моето JTD е 150 кончета и е мапнато верно,но и аз раздавам с него многа шамари на немски талиги.

Comment

• И хиляда мапа да му направите няма да стане мултиджет, така че си остава минус - лично мнение.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                            Има и такива филми, обикновено като качиш такива коли на дино си проличава дали изобщо са близко до обявените коне. И как разбра, че няма никакви екстри? Пък и да няма, базова Алфа 166 надали е точно като москвич алеко. Стига да е запазена, няма значение.
                            Е, аз не целя да обидя или да раздавам квалификации, да ме прощава ако продавачът е колега но ето какво е видно от снимките
                            1. Няма кожа, вероятно няма и ел.седалки, памет и подгрев
                            2. Няма телефон, навигация, почти сигурно суб-баси под кората
                            3. Няма мулти-волан и тн
                            За част от нещата гадая, щото снимките са такива, но почти винаги такива неща вървят комплект, и когато са налични и когато липсват.
                            Пак подчертавам- не казвам че е лоша колата, просто няма екстри

П.С
                            Ако може някой да обясни как през една и съща година и месец са влагани различни версии на един двигател...
                            Last edited by andro88; d.m.y г., 22:28.

Comment

• Май някой го обясни по-нагоре, ама кой да чете.

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                                Май някой го обясни по-нагоре, ама кой да чете.
                                Кам го, чета чета не виждам

Comment

Working...
                                X